Durk de Boer – Handlanger – Business Club N.V.

Durk de Boer – Handlanger

Happy Organized
22 januari 2018
Thexton Armstrong
3 december 2017

Durk de Boer – Handlanger

Durk de Boer – Handlanger

Als zelfstandig ondernemer typeert dit wie ik ben, wat ik doe & waar ik in geloof.

Handlanger – soms breekt het je bij de handen af en dan ben ik inzetbaar als versterker van mens, professional, team, organisatie & omgeving.

Van alle markten – als interim bestuurder/directeur, trainer, adviseur en vertrouweling werkzaam in het sociale domein en het bedrijfsleven. Enkele opdrachtgevers van mij zijn: Stichting Codenz – Het Onderwijsbureau – Rivas Zorggroep – Enexis – PON – Erasmus Universiteit – Arbo Unie – Goudsteen & Company.

Cre-organisator – ik geniet ervan om samen met opdrachtgevers ik/wij-meemaakevents zoals congressen, studiedagen of -reizen te organiseren, die verrassend creatief zijn en impact hebben.

Gastheer – sinds twee jaar woon ik samen met mijn vrouw Alma en onze vijf kinderen in het mooie Hattem en vanaf mei 2018 hebben wij in onze tuin een prachtige groeps- en trainingslocatie in onze tuin staan. Graag stellen wij deze accommodatie ter beschikking voor mensen, professionals, teams en organisatie (max. 15 personen). Wij verzorgen de catering en kunnen natuurlijk ook een inhoudelijk bijdrage leveren.

Ruimte voor de professional – in een onderneming hoort het primaire proces leidend te zijn en daarom ben ik er in mijn werk op gericht de professional in staat te stellen zijn of haar werk zo goed mogelijk te kunnen doen.

Voorbeeldgedrag – veranderen vraagt om voorbeeldgedrag in alle lagen van een organisatie. Dit betekent dat ik dit van mijn opdrachtgevers vraag en het zelf ook wil laten zien.

Van binnenuit versterken – ik wil mijzelf zo snel mogelijk overbodig maken. Ik richt me in mijn aanpak dan ook op het versterken van de professional en het systeem.

Leren door ervaren – ik ga voor beweging in de dagelijkse praktijk en daarom bied ik het liefst theoretische en praktische ondersteuning op de werkvloer, in de organisatie aan in plaats van in conferentieoorden.

Durk de Boer – Handlanger
Vijzelpad 92
8081 KR Hattem
06-21585451