Feedback Training en Consulting – Business Club N.V.

Feedback Training en Consulting

Schrijf ’s up
3 oktober 2019
Trendhout
3 oktober 2019

Feedback Training en Consulting

Als klein ventje begon ik, Gert-Jan Piksen, al met coachen. Dat deed ik tijdens de voetbalwedstrijden van mijn ploeg. Deze coaching was een middel om het team te helpen om tot betere prestaties te komen.

In mijn puberjaren ben ik dit gaan aanvullen met het trainer en coachen van voetbalteams. Dit is iets wat ik tot op de dag van vandaag met veel plezier doe.

 

Toen ik begon met werken ging dat op dezelfde voet verder. Ik was veel bezig om collega’s in te werken en/of teams beter te laten functioneren. Daarbij maakte het mij niet uit of ik als leidinggevende of niet moest doen.

 

Omdat dit deel van het werk mij zoveel energie gaf heb ik mij, na 23 jaar ING Bank, aangesloten bij Feedback Training en Consulting.

Feedback Training en Consulting is een organisatie van ongeveer 30 professionals die allemaal op hun eigen unieke manier een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van individuen, teams en/of organisaties.

 

Samen met de klant kijken wij hoe wij doelgericht, meestal door gedragsverandering, kunnen zorgen voor groei van medewerkers en/of teams om daarmee, naast de personen in kwestie, ook de organisatie waarin zij werken te laten groeien.

 

We hebben binnen Feedback vele expertises. Die van mij liggen met name op het gebied van klantbeleving, teamontwikkeling en persoonlijke coaching.

Met mijn enthousiaste en persoonlijke touch lever ik, net als vroeger, een positieve bijdrage aan de gewenste verandering van een persoon, team en/of bedrijf.

Website: www.feedbackconsulting.nl