Experiencia Pura – Business Club N.V.

Experiencia Pura

Menges Schoonmaak
27 september 2019
DPG – De Persgroep
27 september 2019

Experiencia Pura

Mijn naam is Gert Doorn en na 30 jaar werkzaam te zijn geweest voor de Rabobank in diverse managementfuncties staat er nu wijn- en Spanje liefhebber op mijn visitekaartje. De liefde voor Spanje ontstond tijdens de jaren dat ik met mijn gezin naar Spanje met vakantie ging. Ik ontdekte dat Spanjaarden tijd maken en daarnaast ook het talent hebben om te genieten, naast de rijke historie, de kleuren, de vervallen huizen, de koffie, de sfeer, de zon en natuurlijk de wijn.
Mede door de trotse wijnboeren, die ons graag vertelden over hun product ontstond de liefde voor de mensen en het land, in al zijn veelzijdigheid.
Als wijnliefhebber werd ik zo nu en dan gevraagd om proeverijen te begeleiden en aangezien mijn enthousiasme en passie bleef het er niet bij een paar. Naast mijn baan als manager heb ik mij door de jaren heen verder gespecialiseed in wijn en Spanje. Het ontstaan van Experiencia Pura is feitelijk een volledig uit de hand gelopen hobby. Experiencia Pura staat voor Pure belevingen waarbij Spaanse wijn, de Spaanse gastronomie en de -cultuur centraal staat.
Samen met Heleen willen wij de wereld een stukje mooier kunnen maken. Wij zijn echte levensgenieters die een bewuste keuze maken voor een goede kwaliteit van leven. Wij hebben onze passie omgezet in een eigen bedrijf en willen onze enthousiasme over wijnen, gastronomie en Spanje graag met je delen. Onze focus ligt alleen op wijnen uit de oude wereld met een specialiteit in Spaanse wijnen.

wat doen we:

– import en verkoop van wijnen en cava’s

– organiseren van wijnproeverijen

– organiseren van vrijdagmiddagborrels (Vrijmibo)

– organiseren van wijnevents

– organiseren van gastronomiereizen naar Spanje

“Vivaelvino” ofwel, met een vriendelijke wijn-groet

Gert Doorn, Wijnimporteur│Wijnliefhebber

Bonenburgerlaan 25

8181 HB Heerde

0578-695586

06-19269294

mail: info@wijnbelevingspanje.nl

website: www.wijnbelevingspanje.nl