Digitrain Computeropleidingen – Business Club N.V.

Digitrain Computeropleidingen

Pandion Partners
2 november 2018
Dekker Verhuur
17 juli 2018

Digitrain Computeropleidingen

DigiTrain ComputerOpleidingen is al ruim 25 jaar toonaangevend in computertraining. Bij ons staat de cursist centraal, en niét de cursus. Wij zorgen middels een goede intake en een perfecte uitvoering van de training dat álle deelnemers optimaal rendement kunnen realiseren. Aansluitend kunnen de deelnemers ná de training nog gebruik maken van de oefenopdrachten en eventueel nazorg, al dan niet op locatie.

Het is bij DigiTrain mogelijk om individuele en klassikale trajecten te organiseren én om in te schrijven voor diverse Open Inschrijvingen.

Flexibiliteit & Rendement zijn de twee sleutelwoorden bij de invulling van de trainingen.

Trainingen laten verzorgen voor u en uw personeel kost geld. Géén trainingen laten verzorgen kost vaak (veel) meer geld zoals hier voor MS-Office is beschreven: http://www.digitrain.nl/ms-office/watkostoffice/

Wij verzorgen trainingen:

·         MS-Office, van basis tot (ver-)gevorderd.

·         MindMappen als techniek en middels software om sneller te kunnen werken, meer overzicht te houden en nog veel meer toepassingen, zoals u hier kunt lezen: http://www.mindmap.nl/mindmapblog/.

·         Snellezen, om veel sneller (werk- en studie-) boeken, tijdschriften, kranten en publicaties te kunnen lezen en verwerken.

Neem, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op om uw wensen te bespreken en samen te kijken welke mogelijkheden het beste kunnen uitpakken om een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Bel adviseur & trainer Rudy Rensink op z’n GSM (0653 – 69 49 39) en, als hij niet aan het trainen is, overleg voor de mogelijkheden.

DigiTrain Computeropleidingen, bij ons staat U centraal!