Dekker Verhuur – Business Club N.V.

Dekker Verhuur

Digitrain Computeropleidingen
4 oktober 2018
Unifact
11 juli 2018

Dekker Verhuur

Dekker Verhuur, totaal leverancier voor bouw, industrie, groen en evenementen

Dekker Verhuur verhuurt al jaren machines en gereedschappen aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij hebben vestigingen in Nunspeet en Harderwijk. Nunspeet heeft een breed assortiment materiaal en machines voor de algemene verhuur en Harderwijk specialiseert zich in hoogwerkers.

Met een enthousiast team verhuren wij materieel en machines en voeren wij projecten uit voor onze opdrachtgevers. Deze projecten variëren van bouw tot evenementen.

Service en kwaliteit zijn de belangrijkste uitgangspunten van Dekker Verhuur. Al ons materieel en machines worden optimaal onderhouden en gekeurd zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Daarnaast zijn wij zeer flexibel en is maatwerk een zeer sterke kracht.
Wij bekijken graag samen met u hoe we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn met onze producten en diensten.

Marconiweg 22b Nunspeet

0341 25 87 06

nunspeet@dekker-verhuur.nl

 

Over Dekker Hoogwerker Verhuur

Omdat jij net als ons voor de beste kwaliteit gaat.

Dekker Hoogwerker Verhuur te Harderwijk is met een ruim assortiment de hoogwerker verhuur specialist in Midden Nederland.

René Dekker startte in 1994 met de verhuur van materieel en machines. Vanuit Nunspeet concentreert Dekker Verhuur en Dekker Steigers zich met de algemene machineverhuur en de montage van steigers. Door onder andere toenemende vraag is Dekker Verhuur te Harderwijk zich gaan specialiseren in de verhuur van hoogwerkers. Overigens is er te Harderwijk nog wel een verhuurshop aanwezig voor de ‘1e hulp’ of ‘snelle hulp’ producten. Veilig werken en de verhuur van hoogwerkers vereist de nodige kennis en verantwoording. Mede daardoor heeft Dekker Hoogwerker Verhuur ervoor gekozen om de vestiging Harderwijk te specialiseren in deze activiteiten.

De werknemers van Dekker Hoogwerker Verhuur hebben de benodigde kennis, zijn bijgeschoold en beschikken over de gewenste certificaten om zo een veilig en goed product te kunnen leveren.

Edisonstraat 7 in Harderwijk

0341 45 49 81

info@dekkerhoogwerkerverhuur.nl