De Bruijn Automotive – Business Club N.V.

De Bruijn Automotive

Zegtekst
21 juni 2019
Buro Digitaal
21 juni 2019

De Bruijn Automotive

Met meer dan 25 jaar ervaring door het met veel plezier werken als onder andere verkoper, verkoopleider en directeur bij diverse autobedrijven, is Eduard voor zichzelf begonnen.

Het persoonlijke contact en zijn kennis van zaken zorgen ervoor dat zijn klanten graag bij hem terugkeren.

Eduard is een scherp onderhandelaar die goed aanvoelt wat de wensen en mogelijkheden zijn. Hij houdt van de uitdaging om voor elke klant een passend aanbod te verzorgen.

Daarbij is hij scherp op wijzigingen in het gebruik van uw voertuigen; of dit nu van overheidswege is of door het monitoren van de bewegingen van uw wagenpark; alertheid is één van de sleutelwoorden in het wagenparkbeheer wat hij voor u uitvoert!

Voor ZZP-ers en MKB-ers die nu zelf het wagenparkbeheer doen is hij van toegevoegde waarde omdat hij door zijn ervaring en vele contacten een goed en eerlijk vergelijk kan maken en inzicht geven waar men kosten kan besparen. Denk hierbij aan onderhandelingen voor aankoop met leveranciers, leasemaatschappijen, verzekeringsmijen, offertes van dealers voor onderhoud en reparatie, banden, winterbanden en overige accessoires.

Als u hem leaseadvies vraagt, zoekt hij voor u het ideale leasecontract qua leaseprijs en voorwaarden, legt minstens drie voorstellen neer waaruit u zelf kunt kiezen; hij werkt geheel onafhankelijk dus u krijgt een open en eerlijk advies van hem. En het bespaart u veel tijd. (en dus geld).

Gevestigd op de Veluwe, werkt hij met name voor bedrijven die ook van de Veluwe afkomstig zijn, snapt de mentaliteit en motivatie; doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg.

Voor een optimaal en eerlijk wagenparkbeheer en aankoop- c.q. leaseadvies : De Bruijn Automotive, uw Veluwse expert voor uw wagenpark!