DAGVIER – Business Club N.V.

DAGVIER

Atelier Eldovi
7 december 2016
Boer en Van Schoonhoven Advocaten
6 december 2016

DAGVIER

De mooiste verlichting en het beste advies vindt u bij DAGVIER. U vindt onze inspirerende lichtstudio op een prachtige locatie aan de haven in Elburg. Als dealer van gerenommeerde topmerken levert DAGVIER niet alleen licht, maar ook kwaliteit en design. Wij maken lichtplannen voor woningen, maar ook werkomgevingen, zowel binnen als buiten. En omdat goede ontwerpen en exclusieve producten om perfecte uitvoering vragen, installeren we in eigen beheer.

Veel mensen ervaren het verlichten van een ruimte als een ingewikkelde opgave en dat klopt. Je kunt een lamp mooi vinden, maar geeft het ook de juiste verlichting op de goede plek? Ook in nieuwbouwsituaties zien we vaak dat licht één van de laatste onderdelen is waar over wordt nagedacht. Dat is jammer omdat je in een nieuwbouwsituatie juist de gelegenheid hebt de aansluitpunten en inbouwelementen op de juiste plek te plaatsen. Verlichting heeft een groot aandeel in sfeerbepaling en kan een ruimte maken of breken.

Een goed lichtplan geeft inzicht in de verschillende mogelijkheden bij het uitzoeken van verlichting. DAGVIER is hierin gespecialiseerd. Ook is DAGVIER een uitstekende aanvulling of sparringpartner voor architecten en interieurontwerpers.