Bredewold – Business Club N.V.

Bredewold

Adfence Hekwerk
25 juni 2014
Ketelaar Hifi & JK acoustics
25 juni 2014

Bredewold

Prikkelen, overtuigen, informeren enthousiasmeren, activeren

Misschien is dit uw eerste kennismaking met Bredewold. Of misschien kende u ons al. In beide gevallen willen wij ons graag presenteren, want onze dienstverlening is de laatste jaren enorm uitgebreid. Bredewold is al sinds de oprichting in 1978 één van de solide bedrijven in de grafische sector. Veel klanten van het eerste uur behoren nog steeds tot onze klantenkring; langdurige samenwerking naar ieders tevredenheid is ons streven. En blijkbaar doen we dat goed.
Natuurlijk zijn we met onze tijd meegegaan. Waar het accent 35 jaar geleden vooral op drukwerk lag, houden we ons nu ook bezig met adviseren, ontwerpen en vormgeven. Dat doen we met een enthousiast team van 20 medewerkers, die allen met hun eigen specialisme zorgen dat Bredewold is wat het nu is: een goedlopend, creatief en productief bedrijf met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bredewold is tevens Media-partner van Business Club N.V.: https://www.businessclubnv.nl/nieuws/bredewold-creatie-web-en-print-is-mediapartner-van-business-club-t-harde/

Adres: Rondweg 76, Wezep
Tel.: 038-376 33 90
Email: info@bredewold.nl
wwww.bredewold.nl