Bostonian Business – Business Club N.V.

Bostonian Business

FIRA WONEN
19 oktober 2020
Dijkhuizen Verhuurt
20 maart 2020

Bostonian Business

Bostonian Business is al bijna 40 jaar actief in textiel branche in Nederland en Duitsland .Wij concentreren ons op 3 verschillende segmenten van de markt, waar kwaliteit, punctualiteit en service bepalend zijn.Ten eerste leveren wij hoogwaardige , sartoriale gemaakte Kostuums,Colberts , Shirts en Jassen aan de exclusievere

herenmode zaken in Nederland en Duitsland. ( onze ready to Wear collectie) . Deze wordt ondersteund met een voorraad service , vanuit ons magazijn in Wezep.

Daarnaast ontwikkelen wij bedrijfskleding ( Corporate Identity) voor verschillende marktsegmenten, zowel voor dames als heren. Wij kunnen eventueel al vanaf 1 stuk voor u laten produceren, indien gewenst!( geldt ook voor de naleveringen)

Uiteraard gebeurt dit in nadrukkelijke samenwerking met onze klant; dit ten aanzien van het model , kleur ,pasvorm en eventueel logo, zodat deze zich optimaal kan presenteren in zijn branche of op een beurs.

Men zegt niet voor niets ;kleding maakt de mens succesvoller!

Tot slot zijn wij al vele jaren zeer succesvol met onze maatkleding; voor Dames & Heren. Wij werken hiervoor met alleen de mooiste stoffen uit Biella( Italie). Onze productie zit dan ook in Italie en Portugal.

Het voordeel hiervan is dan ook , dat wij al binnen 4 weken na order ingang , kunnen leveren , aan onze klanten.

Service en flexibiliteit zijn de steunpilaren van ons bedrijf,korte en directe lijnen met onze leveranciers zorgen daarnaast voor een optimaal resultaat voor onze afnemers. De klant staat bij ons op een!

Voor verdere vragen zijn wij te bereiken op; bostonianbusiness@hetnet.nl of per telefoon ; 06- 53 242095