Boo5t Marketing – Business Club N.V.

Boo5t Marketing

ACMO Accountants + Belastingadviseurs
9 juni 2018
De Grote Schuur
9 juni 2018

Boo5t Marketing

Wij zijn BOO5T Marketing!

Wij van BOO5T Marketing zijn rasechte marketing- en communicatieadviseurs. Ons motto is om samen met leuke mensen mooi werk te maken dat werkt! Dat doen we elke dag met veel plezier voor al onze klanten. En onze aanpak….. die is no-nonsense, met korte lijnen en vol enthousiasme!

BOO5T your business!

Hoe zorgen wij voor meer klanten voor jouw bedrijf? Daarvoor starten we met een helder en concreet plan. Wat wil je bereiken, wat is je doelgroep en hoe kunnen we ze bereiken én activeren?

En dan….. dan creëren wij een sterk commercieel concept. Een concept dat opvalt, prikkelt, raakt en blijft hangen bij jouw doelgroep. Gekoppeld aan de juiste combinatie van on- en offline middelen, zorgen wij voor het beste resultaat. Daarvoor maken wij in sommige gevallen gebruik van ons netwerk van echte vakidioten op het gebied van websiterealisatie, fotografie, drukwerk, noem maar op! Zo zorgen wij voor een maximale impact.

Bij BOO5T Marketing huur je een topmarketeer in voor een éénmalige opdracht of voor een aantal uur per week/maand. Iemand met verstand van zaken, die aan jouw kant staat. We gaan altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. We zoeken de oplossing voor de échte kern van het probleem. We gaan snel uit de startblokken en helpen je met het waarmaken van je (online) ambities. Als full service marketingbureau regelen wij alles van A tot Z, met één contactpersoon als echte sparringpartner.

Benieuwd wat wij samen kunnen doen? Hoe jouw bedrijf ook kan opvallen en kan blijven hangen? Wij willen graag weten wie jij bent en maken graag kennis met je. Laat van je horen en neem contact op!