Automobielbedrijf Flier – Business Club N.V.

Automobielbedrijf Flier

Delicio Kookstudio & Catering
7 februari 2020
Studio Birza Veluwe
24 januari 2020

Automobielbedrijf Flier

Automobielbedrijf Flier is een universeel en full service autobedrijf, wij zijn inmiddels meer dan 20 jaar werkzaam binnen de automotive branche  en hebben een bekende en vertrouwde naam gekregen in Elburg en omstreken.

U kunt bij ons terecht voor jong gebruikte occasions, bedrijfswagens en klassiekers. Wij beschikken over een moderne en goed uitgeruste werkplaats. Hier verrichten wij onderhoud en diagnosticeren wij alle merken personen auto’s en bedrijfswagens. Het stellen van diagnose gebeurd met daarvoor gespecialiseerde en gecertificeerde apparatuur.

Bent u op zoek naar een andere auto of bedrijfswagen?  Wij gaan voor u op zoek.

Komt uw auto voor een onderhoudsbeurt?  Dan kunt u gebruik maken van onze leenfiets of een leenauto. Kunt u de auto zelf niet brengen? Dan halen wij deze op & brengen wij de auto weer bij u.

Wij zijn te volgen via Facebook en Twitter. Hier plaatsen wij onze nieuw binnengekomen occasions, maar ook succesvolle acties en aanbiedingen.

Kom gerust aan, van maandag tot en met zaterdag staan wij voor u klaar, om u te voorzien van de nodige informatie dan wel service.