ADW Accountants – Business Club N.V.

ADW Accountants

Talentzaam
14 maart 2017
Broekhuis Harderwijk
2 maart 2017

ADW Accountants

ADW Accountants is een vooruitstrevend accountantskantoor dat opvalt door de wijze van (samen)werken en opstellen in de markt: anders dan anderen!

De kracht van ADW Accountants is aandacht. Aandacht voor onze relaties en aandacht voor onze medewerkers. Door deze aandacht zijn onze medewerkers meer betrokken, hebben ze meer plezier in hun werk en zorgen ze ervoor dat onze relaties zich bij ADW Accountants thuisvoelen. Door hun aandacht en betrokkenheid maken zij het verschil.

In onze innovatieve en toekomstgerichte dienstverlening draait het dus om mensen en persoonlijke aandacht. Wij willen dan ook samenwerken met onze klanten en langdurige en betrokken relaties opbouwen en voor hen door het vuur gaan.

Bij de professionals van ADW komt het aan op maatwerk, persoonlijk advies, effectief en efficiënt handelen en rekening houden met trends en nieuwe ontwikkelingen. Vanuit onze drie vestigingen, Harderwijk, Nijkerk en Zeewolde, verlenen wij door heel Nederland diensten aan ondernemers in het MKB, ZZP’ers en vrije beroepsbeoefenaars. Wij gaan met onze tijd mee en het liefst lopen wij voorop!

Niet voor niets zijn we in bijna 25 jaar uitgegroeid tot een dynamisch accountantskantoor in Midden Nederland met de leukste relaties in het MKB!