Aangenaam Vergaderen – Business Club N.V.

Aangenaam Vergaderen

Veluvine Nunspeet
8 november 2019
Koops Bedden
4 oktober 2019

Aangenaam Vergaderen

Sinds augustus ‘18 zijn wij gestart met AANGENAAM VERGADEREN, een unieke vergaderlocatie in ‘t Harde.

Aangenaam is gevestigd ‘op de deel’ van een meer dan 100 jaar oude boerderij aan de Rozenbergerweg en is stijlvol verbouwd met behoud van het karakter en ingericht met oog voor detail.

De boerderij is gelegen op landgoed Schouwenburg. De boerderij kijkt uit op het landhuis dat enkele jaren geleden volledig is gerenoveerd. Voor de boerderij ligt een hoogstam boomgaard met daarin een bijenstal. De bijen zorgen voor een goede fruitoogst en natuurlijk voor heerlijke honing. Kippen zorgen voor verse eieren. Drentse heideschapen begrazen het weiland. De opbrengst van de moestuin gebruiken ze in hun baksels en lunchgerechten.

De vergaderruimte is geschikt voor groepen tot 14 personen. De ruimte heeft een eigen ingang met hal, keuken, toilet, een zithoek met houtkachel en een terras met tafel en banken. De grote vergadertafel bestaat uit afzonderlijke delen en kan in de gewenste opstelling worden neergezet.

Verder kunt u gebruik maken van een heerlijke catering. Denk hierbij aan huisgemaakte taart, zoete lekkernijen of een uitgebreide lunch bereid met eigen streekproducten, verse broodjes, soep, fruit en salade

Vanaf de boerderij zijn er mooie wandelingen of ommetjes te maken.

Weg van de dagelijkse hectiek is hier ruimte voor inspiratie, nieuwe inzichten, naar elkaar luisteren en heerlijk genieten.