Uitnodiging Open Dag Botterstichting Elburg op zaterdag 7 april 2018. – Business Club N.V.

Uitnodiging Open Dag Botterstichting Elburg op zaterdag 7 april 2018.

AFAS inspireert leden Business Club N.V.
28 februari 2018
Rabobank start met Innovatie Lening
14 maart 2018

Uitnodiging Open Dag Botterstichting Elburg op zaterdag 7 april 2018.

 

Op scheepswerf ‘De Hellege’ wordt op zaterdag 7 april de 2e Open Dag van de Botterstichting gehouden; onze deuren gaan helemaal open! Een geweldige thuisbasis met uitstekende faciliteiten, op een prachtige locatie aan de oude vissershaven van Elburg. Daar worden in de winter de botters onderhouden en gerestaureerd. En natuurlijk wordt er vanaf april tot november met die historische vissersvloot gevaren op de voormalige Zuiderzee. 

Dit alles is alleen mogelijk door het vele werk dat door veel enthousiaste vrijwilligers wordt verzet; mensen die hun passie vinden in het behouden van hét varend cultureel erfgoed van de gemeente Elburg. Als een hechte club werken wij met veel plezier aan het bereiken van dat gezamenlijke doel. De één vindt het leuk om te timmeren, de ander doet niets liever dan zeilen, de volgende is behulpzaam bij het vormen en onderhouden van onze website en dit jaar hebben we een primeur: Botter & Breakfast… 

Eigenlijk teveel activiteiten om op te noemen. Daarom zijn alle werkzaamheden gestructureerd ondergebracht in maar liefst twintig werkgroepen. Het bestuur geeft richting aan het beleid en ondersteunt die werkgroepen in het uitvoeren van hun specifieke taken en verantwoordelijkheden. 

Alle 160 vrijwilligers zijn trots op wat de Botterstichting doet en al heeft bereikt. Daarom nodigen wij je graag uit om de botterwerf te bezoeken. Vrijwilligers nemen je dan graag mee in de wereld van de Botterstichting en laten je ervaren waar zij voor staan in de Elburgse gemeenschap. 

Ben je geïnteresseerd, loop dan geheel vrijblijvend de botterwerf binnen tijdens onze Open Dag op zaterdag 7 april 2018. Natuurlijk mag je ook altijd contact opnemen met secretaris Anko van de Wielen via info@botterselburg.nl of bel hem op 06-49749111. 

Misschien word je net zo enthousiast en zien wij je daarna nog veel vaker op ‘De Hellege’ en op één van onze botters. 

Iedereen, jong en oud, is van harte welkom! 

Henk Walles