Talentzaam: Groei in werk & aandacht voor talent – Business Club N.V.

Talentzaam: Groei in werk & aandacht voor talent

BDU Media gaat Mediapartnerschap aan met Business Club N.V.
9 juli 2018
Business Club N.V. presenteert Sports-initiatief
12 juli 2018

Groei in werk & aandacht voor talent

[‘t LOO/OLDEBROEK] Na bijna vijf succesvolle jaren als Uitzendbureau Actief is de tijd gekomen van verdere groei en ontwikkeling. ,,Met trots delen wij mede dat er is gekozen om een nieuwe weg in te slaan, onder een andere naam die volledig vertaalt waar onze organisatie voor staat, namelijk: groei in werk en aandacht voor talent, Talentzaam”, zegt eigenaresse Geja Spronk.
En verder: ,,Wij helpen organisaties graag groeien door duurzame en waardevolle arbeidsrelaties te creëren. Dit doen wij door opdrachtgevers te helpen aan aanpakkers die willen groeien in hun talent en zowel de opdrachtgever als kandidaat voldoende begeleiding te bieden in dit proces.”
[PERSOONLIJK] Talentzaam werkt vanuit een persoonlijk en betrokken perspectief en bemiddeld in principe voor de langere termijn. Om, in de huidige markt, van economische groei en een krapper wordende arbeidsmarkt, opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn is het dienstenpakket uitgebreid. Naast het uitzenden is Talentzaam ook partner als het gaat om werving en selectie van talentvolle professionals. Het aantal vaste banen en vacatures stijgt.
[OPDRACHTGEVERS] ,,Wij krijgen van opdrachtgevers steeds vaker de vraag of wij hen ook kunnen voorzien in vast personeel voor uiteenlopende functies in verschillende branches. Mede daardoor is er voor gekozen om de werving & selectie tak verder vorm te geven”, legt medewerker, Bianca de Vries uit.
,,Samen met de opdrachtgever bespreken we de wensen en behoeften. Vervolgens gaan wij op zoek naar het juiste talent.” De opdrachtgever ontzorgen in het tijdrovende sollicitatieproces, zodat zij zich kunnen blijven richten op hun kernactiviteiten, dat is onze uitdaging.”
Bij Talentzaam wordt verder gekeken dan alleen het CV. ,,Diploma’s en certificaten zeggen niet altijd alles. Voor iedereen is er één werkplek”, benadrukt Geja Spronk. ,,Wij vinden het belangrijk om energie en tijd te steken in de juiste match. Met name in de huidige markt is het ook belangrijk om de vaardigheden en drijfveren van de kandidaat centraal te stellen. Juist door dit te doen, zien wij verrassende en succesvolle matches tot stand komen”, vult Bianca de Vries aan.
[BIJDRAGE] Talentzaam levert daarnaast een bijdrage aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers door onder andere opleiding en training aan te bieden. Niet alleen de naam en uitstraling zijn anders geworden.
[GROEIENDE] Het team is groeiende en met haar kantoor uitgebreid. Talentzaam is gevestigd op het adres Broekerenk 6a, 8095 RP ‘t Loo – Oldebroek. Het bedrijf is te bereiken via telefoonnummer 0525-843003. Mailen kan ook en wel met info@talentzaam.nl.
Kijk voor meer informatie ook eens op de website www.talentzaam.nl