Rookoven.com opent grootste Rook & BBQ Experience Center van Europa in Nunspeet – Business Club N.V.

Rookoven.com opent grootste Rook & BBQ Experience Center van Europa in Nunspeet

Fruittuin Verbeek 150e lid voor Business Club N.V.
27 oktober 2017
Business Club Academy: Wat betekent de AVG voor jouw e-mailmarketing?
3 november 2017

Rookoven.com opent grootste Rook & BBQ Experience Center van Europa in Nunspeet

Jan Reimer Westerhuis heeft onlangs aan de Nijverheidsweg 4 in Nunspeet het grootste Rook & BBQ Experience Center van Europa geopend. Met welgeteld 1600m2 vloeroppervlak, verdeeld over drie verdiepingen, kunnen klanten genieten van indoor barbecueën en roken van vlees en vis. Jan Reimer is met zijn 43 jaar een innovatieve, creatieve, ambitieuze ondernemer met visie èn lef. Westerhuis wil beleving en kennisoverdracht creëren van de authentieke manier van voedsel bereiden. Op de vraag; “Waar wil je heen?”, antwoordt hij onomwonden vanuit zijn hart en met een glinstering in zijn ogen: “Ik ben er al! A dream came true.”

 

Het Rookoven.com Rook & BBQ Experience Center is gevestigd in een voormalige meelfabriek uit 1953. “De karakteristieken van het monumentale pand zijn intact gelaten zoals toen de laatste meelzak de fabriek is uitgedragen”, aldus Jan Reimer. “Alle muren en vloeren zijn geconserveerd en zelfs de laatste handafdrukken zijn bewaard gebleven”. 

In februari 2018 bezoeken we dit pand met de lede van de Business Club N.V. Er zal flink uitgepakt worden om de beleving over te brengen op de ondernemers.

Het Rookoven.com Rook & BBQ Experience Center heeft de meest uitgebreide keuze in rookoven en barbecue-merken zoals Weber, Big Green Egg, Kamado Joe en de gietijzeren producten van Petromax. Op de verhoogde begane grond is de winkel gehuisvest met daarin alles op het gebied van roken, barbecue en accessoires. Van pizzaovens, rookmot, kruiden, rubs, specerijen, sauzen, messen, temperatuurmeters tot aan (wild)haken en zelfs een keur aan rook-, en kookboeken. Men kan ook terecht voor Sinterklaas-, Kerst- en/of Vaderdagcadeaus. 

Op de eerste verdieping is de ruimte sfeervol ingericht met in het midden een grote bar, achterin een ruimte met indoor-bbq’s en rookovens voor workshops, bedrijfsfeesten en themafeesten zoals mossel-, Duitse of Italiaanse avonden, vrijgezellen- en bruiloftsfeesten. Voorin bevindt zich ‘het Proeflokaal’ voor seminars, vergaderingen, workshops en spelavonden zoals Kolonisten van Catan. In de kelder bevindt zich o.a. kantoorruimte, kantine, opslag en magazijn.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Rookoven.com Rook & BBQ Experience Center, Jan-Reimer Westerhuis, www.rookoven.com, telefoonnummer 0341-266885, info@rookoven.com.