Kerstkado by ing&el, co. – Business Club N.V.

Kerstkado by ing&el, co.

AH Marketing Academy verhuist
9 november 2017
Hoofdspreker en deelsessie Toon Gerbrands
13 november 2017

Kerstkado by ing&el, co.

Gewoon omdat we de beste, lekkerste, verse producten van de ambachtelijke bakker willen combineren met leuke (kerst) items.

Vaak zitten kerstpakketten vol met vaccuum voorverpakt voedsel van slechte kwaliteit. Stollen die in mei al gemaakt worden, koekjes die zelfs nog langer houdbaar zijn en chocola waar bijna geen cacao in zit…In combinatie met een leegstaand pand tegenover de bakkerij, ontstond tussen de zussen het idee voor kerstkado!

4 unieke kerstpakketten met een eigentijds thema, met zorg &liefde samengesteld.

Daarnaast bieden we nog een aantal verspakketten aan met alleen producten van de bakker, feestelijk verpakt voor een zeer betaalbare prijs. Of je er nou 1 nodig hebt voor je schoonmoeder, je toffe buuf, of 120 voor je collega’s, wij gaan ze voor je maken!

Ing& el, dat zijn de gezusters Grootkarzijn, en co staat voor de collega ondernemers die een verlengstuk kunnen aanbieden bij onze pakketten. Een extra item wat misschien je pakket net helemaal persoonlijk maakt!

Vale ouwe; een prachtige rode en witte wijn en een stoere bubbel

Joyce bloembinderij: amaryllis, kerstarrangementen, meubelitems

Klaver4reclame: verschillende items voor de persoonlijke reclame

Marloes van dijk: voor de prachtige persoonlijke sfeerkaartjes

Bijzonder veel dank gaat uit naar verhuurder woonexcellent, die het voor ons mogelijk maakt om ons idee van een pop-up store dan ook echt te doen! Joyce, thanx voor het toffe aankleden van de lege ruimte en leuk dat de meubeltjes ook verkocht mogen worden!

Kom je ook gauw even kijken? Je vindt onze openingstijden op facebook en zijn daarnaast natuurlijk altijd op afspraak voor je open! De koffie staat klaar!

Kerstkade is te vinden aan de Eperweg 60B in ‘t Harde.

Warme kerstgroet,

Ing&el