Bureau Hanze verhuisd naar bedrijventerrein Broeklanden – Business Club N.V.

Bureau Hanze verhuisd naar bedrijventerrein Broeklanden

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is de standaard voor Thijs Stoel
2 januari 2018
Business Club N.V. investeert in een sterk ondernemersnetwerk
26 januari 2018

Bureau Hanze verhuisd naar bedrijventerrein Broeklanden

Communicatiebureau Bureau Hanze is onlangs verhuisd naar bedrijventerrein Broeklanden in Elburg. Eigenaren Jaap-Peter Weerd en Colin Pelleboer betrekken hier een ruimer kantoorpand dat ook beter bereikbaar is. “Hier hebben wij één adres voor alle online en offline communicatievraagstukken van bedrijven. Van mooi ontwerp tot meer bezoekers naar de website”, legt Colin Pelleboer uit.

Steeds meer organisaties en bedrijven zijn op zoek naar een communicatiepartner waar ze alle onderdelen onder kunnen brengen. Van logo tot online campagne. Bureau Hanze voorziet in die behoefte en is gespecialiseerd in zakelijke communicatie. Daar vallen o.a. grafische vormgeving, tekstschrijven, website ontwikkeling en online en offline marketing onder.

Bureau Hanze is ontstaan uit een jarenlange samenwerking tussen Impuls Communicatie en JP-ID. Twee reclame- en communicatiebureaus uit de Hanzesteden Elburg en Kampen. Door het bundelen van hun krachten voorzien zij bedrijven in de behoefte om een compleet communicatieconcept neer te zetten.

Kijk op de website www.bureauhanze.nl voor de indrukwekkende opdrachten die Bureau Hanze voor haar klanten verzorgd.

 

Bureau Hanze

Broeklandstraat 16
8082 AE Elburg
T. 085 06 40 200
E. info@bureauhanze.nl