Broekhuis Styling vanaf 1 mei Studio Broekhuis Interieurarchitectuur – Business Club N.V.

Broekhuis Styling vanaf 1 mei Studio Broekhuis Interieurarchitectuur

Op bezoek bij ondernemers V#2
24 april 2020
Juli editie magazine Insights
30 juni 2020

Broekhuis Styling vanaf 1 mei Studio Broekhuis Interieurarchitectuur

 

Bijna 20 jaar geleden begonnen als styliste. Niet in de mode, maar van ruimtes waar mensen wonen en werken. Voor de particuliere én de zakelijke markt. In al die jaren is de naam Broekhuis Styling, gegroeid naar een gevestigde naam in de wereld van interieur en sfeer. Eigenaresse Francisca Broekhuis heeft door de jaren heen haar strepen verdient en is inmiddels een veel gevraagde interieurarchitecte. Zowel nationaal als internationaal is haar creativiteit zichtbaar te bewonderen. 

Begonnen vanuit een zolderkamer en inmiddels alweer jaren gevestigd aan de Ploegschaar 1C te Biddinghuizen. Een mooi en sfeervol ingericht kantoorpand, waar creativiteit en de inspiratie samenkomen tot mooie ideeën. Waar klanten zich gelijk thuis zullen voelen door de warme uitstraling. Allround, dat is Francisca inmiddels zeker. Interieur styling is nog maar een klein onderdeel van het geheel. Ontwerpen van binnenuit naar buiten. Voor woonhuizen, showrooms, kantoren en andere ruimtes. Bouwbegeleiding, meubels ontwerpen, advisering, lichtadviezen etc. Vandaar dat er voor een nieuwe bedrijfsnaam is gekozen. Een naam wat meer zegt over waar ze nu staat: Studio Broekhuis Interieurarchitectuur.

Een nieuwe naam, maar de kwaliteit, het inspirerende enthousiasme en het vertrouwde gezicht blijven. Puur onderscheidend wonen en/of werken? Bezoek ook onze vernieuwde website www.studiobroekhuis.nl