AFAS inspireert leden Business Club N.V. – Business Club N.V.

AFAS inspireert leden Business Club N.V.

Business Club N.V. investeert in een sterk ondernemersnetwerk
26 januari 2018
Uitnodiging Open Dag Botterstichting Elburg op zaterdag 7 april 2018.
13 maart 2018

AFAS inspireert leden Business Club N.V.

 

‘Wanneer je elke week 1% beter presteert, ga je in een jaar ruim 50% vooruit. Dat is toch fantastisch?’ Herman Zondag, COO van AFAS Software uit Leusden heeft met uitspraken en voorbeelden als deze de leden van de Business Club N.V. een unieke kijk in de AFAS-organisatie gegeven.

Meer foto’s zien? Kijk op onze facebook pagina: https://www.facebook.com/BusinessClubNV/

Het bedrijf heeft de ondernemers uit de regio Noord Veluwe uitgenodigd voor een vol programma. Na een rondleiding (in Leusden noemen ze dat de AFAS Disney Tour) door het bedrijf, een heerlijk diner en een inspirerende keynote van Zondag gingen de ondernemers vol inspiratie naar huis. De reis wordt overigens afgelegd met de spelersbus van AZ. AFAS is hoofdsponsor van de voetbalclub uit Alkmaar en maakte het plaatje compleet door het prachtige vervoersmiddel aan te bieden.

  

Het typeert het bedrijf waar alles lijkt te kloppen. Men is open, eerlijk en transparant in alles wat men doet.

Open is het bedrijf ook over zichzelf. Financiële cijfers, de unieke cultuur en de denkwijze van het bedrijf is iets wat allemaal terugkomt in de uitingen van AFAS Software. Daarnaast wordt alles waar mogelijk geautomatiseerd. Zo bespaard de onderneming een hoop tijd. Het denken in tijd is iets wat in het DNA van de familieonderneming zit. Geld is daarbij een middel, niet een doel.

 

Medewerkers en klanten worden op innovatieve wijze centraal gezet. AFAS creëert fans door de unieke aanpak. ‘Omdat we een familiebedrijf zijn, hoeven we niet te denken in winstoptimalisatie of kostenbesparing. De filosofie van het goed belonen van de medewerkers en investeren in de software voor onze klanten is daardoor een succesfactor.

Fans creëren is ook gelukt onder de leden van de Business Club N.V. De ontvangst in Leusden was tot in de puntjes geregeld. Het bedrijf bood deze dag aan omdat AFAS gelooft in verbinden.

Herman Zondag gaf in zijn keynote drie pijlers mee aan de ondernemers om elke week 1% beter te presteren:

  1. Zorg voor vertrouwen. Van vertrouwen in personeel komt snelheid, gaan de kosten omlaag en het plezier omhoog.
  2. Bij AFAS is alles tot in de puntjes geregeld, tot de koffie aan toe. Behandel je medewerkers en je klanten zo goed als je zelf ook behandeld wil worden.
  3. Hierdoor zorg je voor efficiency, stuur je enkel nog op uitzonderingen en digitaliseer je jouw processen. Zo hoef je minder te administreren en controleren blijft er meer tijd over om te innoveren.

AFAS Software is een uniek bedrijf. Krijg je een keer de kans om langs te gaan? Doe het zeker! Een mailtje naar de COO herman@afas.nl en hij reageert binnen 24 uur zonder secretaresse, want die hebben ze ook niet in Leusden.

Het boek ‘De sekte uit Leusden’, wat als geschenk is meegegeven aan de ondernemers, beschrijft op een open en eerlijke manier het bedrijfs-DNA van het software ontwikkelbedrijf.