30 januari en 13 februari: Training Omzetgroei door gastvrijheid – Business Club N.V.

30 januari en 13 februari: Training Omzetgroei door gastvrijheid

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

30 januari en 13 februari: Training Omzetgroei door gastvrijheid

30-01-2020 11:30 - 15:00

Training: “Omzetgroei door gastvrijheid”

 

Gastvrouw Vera van Restaurant Amuse verzorgt samen met commercieel trainer Marco van Stoeten & Partners een interactieve training voor de Business Club Academy.

Hierbij gaat u ervaren wat gastvrijheid met u doet en wordt u bewust gemaakt van uw gastvrijheid binnen uw bedrijf. U wordt aan het werk gezet en zal omzetgroei ervaren als u de handvatten gaat toepassen die bij u passen.

 

In 2 sessies van 11:30 tot 15:00 uur krijgt u in iedere sessie een 6-gangen training voorgeschoteld. Het menu?

 

Ontvangst met koffie of thee

 Gekoppeld aan een inspirerende ervaring

***

Inleiding over het begrip gastvrijheid door Vera Kleinrensink

 Wat betekent gastvrijheid in de horeca en specifiek in Amuse

***

Proeverij van 2 gerechtjes mét gastvrijheid-inspiratie

‘Proeverij’ in de breedste zin van het woord en niet alleen van de gerechtjes; laat u verrassen!

***

Vertaling van gastvrijheid naar andere branches

én concrete mogelijkheden voor uw eigen omzetgroei door Marco Overdijk van Stoeten en partners.

Marco neemt u mee in de theorie achter de gastvrijheid en laat voorbeelden uit andere branches zien. In welke onderdelen van je bedrijf biedt gastvrijheid kansen en hoe kunt u een gastvrije beleving creëren. U krijgt inzicht in de benadering van de gast en handvatten om in uw eigen bedrijf mee aan de slag te gaan.

U zit nog steeds gezellig aan tafel maar er wordt wel gewerkt!

***

Hoofdgerecht van heerlijkheden én tijd voor reflectie.

Tijdens deze gang combineren wij reflectie met gewoon lekker genieten van een smaakvol gerecht. Wat heeft u net geleerd en op welke manier smaakt het naar meer?

***

Koffie met dessertamuses & een opdracht mee naar huis

Hiermee kunt u de gastvrijheid in uw eigen bedrijf te toetsen en mogelijke verbeteringen toepassen.

 

In de tweede sessie wordt deze meegenomen en gereflecteerd.

 

Kosten

De investering voor deze groeisessies is 295 euro (ex BTW) inclusief het eten en drinken.

Als u wilt ontwikkelen in uw gastvrijheid die past binnen uw bedrijf, meld u dan tijdig aan.

Er is ruimte voor maximaal 20 personen die wij gastvrij kunnen ontvangen.

 

Data, tijden en locatie:

Donderdag 30 januari en donderdag 13 februari

11.30 uur tot 15.00 uur

Restaurant Amuse

Eperweg 47 B, ‘t Harde

 

Een aanrader voor uw lichaam en inspiratie.

Aanmelden:

 

Gegevens

Datum:
30-01-2020
Tijd:
11:30 - 15:00
Evenement Categorieën:
,