Ondernemers Opgelicht 2020 – De Leergang – Business Club N.V.

Ondernemers Opgelicht 2020 – De Leergang

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ondernemers Opgelicht 2020 – De Leergang

12 maart 13:00 - 17:00

 

Ondernemers Opgelicht 2020

Leergang voor ondernemers die willen vertragen om te vervolgens versnellen en te groeien

In 2020 organiseren Durk de Boer – Handlanger en de Business Club N.V. de leergang ‘Ondernemers Opgelicht’. Deze leergang is bedoeld voor ondernemers die aan hun onderneming willen werken in plaats van in hun onderneming.

De leergang bestaat uit vier bijeenkomsten van één dagdeel die elkaar wat betreft inhoud op een logische wijze opvolgen. Deze sessies kenmerken zich door veel interactie, praktische oefeningen en inzichten waar men direct mee aan de slag kan.

De eerste drie bijeenkomsten zullen bij deelnemers plaatsvinden en de feestelijke slotbijeenkomst wordt gehouden in De Oplichterij te Hattem.

Bijeenkomst 1: Donderdagmiddag 12 maart van 13:00 – 17:00 uur 

Ondernemerschap & persoonlijk leiderschap
De grootste uitdaging voor ons als ondernemers is om leiding te geven aan onszelf. Tijdens deze bijeenkomst gaan we aandacht aan onszelf besteden, daardoor krijgen we meer zelfkennis, worden we zelfbewuster en leren we hoe onszelf kunnen sturen.

Bijeenkomst 2: Donderdag 9 april van 13:00 – 17:00 uur

Ondernemer en onderneming vertaalt in product, dienst en klant
Op de markt is het een drukte van jewelste. De aanbiedingen vliegen ons als klant om de oren en vanachter de ene kraam wordt er nog harder naar ons geschreeuwd dan vanaf de kraam ernaast.

Zo is het ook in onze verschillende markten. Hoe maken wij dan als ondernemers het verschil? Wie is onze klant, wat zijn haar/zijn wensen en wat is dan ons profiel & product? Op deze vragen gaan we vanuit onze eigen onderneming op zoek naar de antwoorden die kloppen.

Bijeenkomst 3: Donderdagmiddag 7 mei van 13:00 – 17:00 uur

Op de stip!
Nu we zicht hebben op onszelf als ondernemer, op onze onderneming, onze producten, diensten en klanten is het van belang op kleur te bekennen. Tijdens deze derde bijeenkomst gaan we dan ook aan de slag met de volgende vragen: wat is ons verhaal – wat durven we te beloven – wat is ons onderscheidend vermogen en wat betalen klanten voor onze toegevoegde waarde?

Bijeenkomst 4: Donderdagmiddag 11 juni van 13:00 – 17:00 uur

Bouwstenen voor een sterke ondernemer/onderneming & presentaties van onszelf en onze ondernemingen
Deze laatste bijeenkomst van de leergang bestaat uit twee ingrediënten. Het eerste uur van de bijeenkomst zullen we met elkaar stilstaan bij belangrijke bouwstenen voor een succesvolle onderneming, zoals de marketing- en de verkoopstrategie, het inrichten van de backoffice en het binden en boeien van goed personeel. Het tweede gedeelte van deze slotbijeenkomst zal een feestelijk karakter hebben, want we presenteren onszelf en onze onderneming aan elkaar onder het genot van een hapje en een drankje.

Tot slot nog even de belangrijkste feiten op een rij.

Kosten – € 495 per persoon
Aantal deelnemers – minimaal 5 en maximaal 10 personen. Een lidmaatschap bij de Business Club N.V. is niet vereist bij deelname.
Locatie – nader te bepalen en de laatste bijeenkomst is in De Oplichterij – Vijzelpad 92, Hattem

Wil je meer weten over deze leergang? Neem contact op met Durk de Boer (info@deoplichterij.nl) of Patrick Visch (patrick@businessclubnv.nl)

 

Aanmelden en deelnemen aan deze leergang kan door onderstaand formulier in te vullen.

Gegevens

Datum:
12 maart
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Oplichterij, Hattem
Vijzelpad 92
Hattem, Nederland
+ Google Maps