Cursus: Word koning Online Marketing! – Business Club N.V.

Cursus: Word koning Online Marketing!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cursus: Word koning Online Marketing!

08-01-2020 15:00 - 17:00

Begin 2020 door jouw Online Marketing een boost te geven!

In samenwerking met Bureau Hanze organiseren wij de cursus ‘Word koning Online Marketing!’ In januari zorgen we dat je in 4 weken op een praktische manier aan de slag kan met alle onderwerpen die je in jouw marketing niet mag laten liggen.

Tijdens deze sessies krijg je een gedeelte theorie over het wekelijkse thema. Vervolgens gaan we samen aan de slag om de theorie direct toe te passen zodat je elke week vooruitgang ziet in jouw marketing.

Het programma:

Week 1: Verbeter ter plekke je website.
We nemen je website onder de loep, zowel qua content als grafisch. Hoe haal je met een aantal quick wins meer omzet uit je website? In deze sessie leer je hoe je van je bezoeker een klant maakt. 

Week 2: Google Marketing: SEO & SEA

Google marketing. Hoe gebruik je de zoekmachine in jouw voordeel? Leer hoe je website vindbaar wordt op een zoekwoord, en ga je aan de slag met SEO waardoor je beter gevonden wordt in Google.

Week 3: Social Media

Een onmisbaar gedeelte in jouw marketing. Welke kanalen gebruik je? Hoe vaak post je iets? We maken deze week een plan van aanpak en gaan aan de slag met het inplannen van berichten met interactie.

Week 4: E-mail marketing

We gaan aan de slag met (gratis) tools om jouw nieuwsbrief en updates per mail te kunnen verzenden aan jouw relaties. Na deze sessie heb je een werkende nieuwsbrief die je direct kan versturen.

Optioneel: Wanneer er tijd beschikbaar is duiken we ook in Google Analytics en Leadinfo. Hoe kun je meer uit jouw data halen?

 

Data en tijden:

Woensdag 8 januari: van 15.00 uur tot 17.00 uur

Woensdag 15 januari: van 15.00 uur tot 17.00 uur

Woensdag 22 januari: van 15.00 uur tot 17.00 uur

Woensdag 29 januari: van 15.00 uur tot 17.00 uur

 

Locatie:

Bureau Hanze, Broeklandenstraat 16 in Elburg

 

Kosten:

De kosten voor deze cursus zijn 495 euro (ex BTW).

 

Aanmelden:

 

Gegevens

Datum:
08-01-2020
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,