Academy: Workshop ‘Goede naam en faam’ – Business Club N.V.

Academy: Workshop ‘Goede naam en faam’

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Academy: Workshop ‘Goede naam en faam’

26 juni 19:30 - 21:30

 

In samenwerking met Brigitte Hemming van CommEffect organiseren we de workshop ‘Goede naam en faam’

Waak over de goede naam van je bedrijf. Er is weinig voor nodig om deze te verliezen. Vaak gaat het ongemerkt. De goede naam van je bedrijf is de basis voor succes. In de interactieve workshop vertel je hoe je naar je bedrijf kijkt en wat de afnemers/klanten ervan vinden.

We leggen de reputatie en het relatievertrouwen onder het vergrootglas. We toetsen of je de medewerkers kunt boeien en binden. Zij kunnen de goede naam van je bedrijf maken en breken.  

Aan de hand van opdrachten beantwoorden we de vragen ‘, wat vertelt ons bedrijf, maken we waar wat we beloven en doen we de goede dingen ook goed’. Alles met het doel de toekomst van het bedrijf veilig te stellen.

Kosten
Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Tijd en locatie
19.30 tot 21.30 uur in Bedrijvencentrum ’t Harde aan de Koekoeksweg 2 in ‘t Harde

Brigitte Hemming heeft ruim 20 jaar onderwijs- en praktijkervaring in het Hoger Beroepsonderwijs. Haar vakgebied is organisatie, management en communicatie. Ze is auteur van het boek ‘Communicatie managen’ dat in het HBO is gebruikt. (Boom ISBN 90 5352 914 4). Daarnaast heeft ze voor landelijke onderwijsinstellingen schriftelijke cursussen op haar vakgebied ontwikkeld.

 

 

Gegevens

Datum:
26 juni
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorieën:
,