Academy – Leergang Business Mastermind vanaf 19 maart – Business Club N.V.

 


Leergang Business Mastermind – 4 maanden groeien

Door Lous van Haarst, Mastermind Instituut.

“ There is a better way to do it better….. Find it!”

 

Thomas Edison.

 

Is er een ‘betere’ weg om mijn bedrijf te laten groeien? Een vraag die iedere ondernemer zich regelmatig zou moeten stellen. Dat heeft 2020 wel duidelijk gemaakt.

Het nieuwe jaar is gestart. Daar horen ook doelen, plannen en, niet te vergeten, de acties bij.

Maar tijd is een schaars goed. Voortdurend maak je de keuze hoeveel tijd je besteedt aan klanten, privé en aan je bedrijf. Het bedrijf is vaak de sluitpost. Je vraagt je af of je je doel niet moet bijstellen….

Wat mij betreft is het antwoord simpel. Nee! Je doel liggen vast. Een doel is niet afhankelijk van de omstandigheden. Het ‘hoe’ is flexibel. Hoe zorg jij nu dat je die andere paden ontdekt, zonder dat dit je bakken met tijd kost?

 

Verzamel de juiste mensen om je heen. Dan neem je betere besluiten en groeit je bedrijf. Betere besluiten, niet omdat de ander slimmer is. Nee, die kijkt vanuit een ander perspectief naar je bedrijf. Weet andere dingen. Ziet dus ook andere manieren om je doel te realiseren.

Lastig om deze mensen te vinden? Nee hoor. Doe mee met de Mastermind.

Samen met 5 tot 7 andere gemotiveerde ondernemers werk je samen aan elkaars bedrijf.

 

In een Mastermind:

👉Kennen we elkaars doelen en (actie)plannen.

De feedback, kennis en ervaring die we delen is dan ook ‘op maat’. Jij hoeft niet langer alles zelf uit te zoeken. Dat scheelt enorm veel tijd.

 

👉Houden we je accountable. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen bedrijf. Maar de beruchte stok achter de deur hebben we allemaal nodig. Of dat steuntje in de rug, natuurlijk. Je stelt je acties niet langer uit. Je doet ze gewoon. Je wilt de volgende bijeenkomst niet melden dat je het niet hebt opgepakt.

 

👉Het resultaat

Je merkt dat je stap voor stap resultaten boekt. Je pakt je kansen en dat kost je eigenlijk geen moeite. Je weet dat je Mastermind maatjes jouw vangnet zijn als je het even niet weet of behoefte hebt aan extra ogen.

 

De agenda:

Iedere bijeenkomst krijgen 1 à 2 deelnemers de gelegenheid om een vraag of dilemma in te brengen.Dit issue bespreken we uitgebreid. Uiteindelijk kiest de inbrenger welke actie hij oppakt. Maar niet alleen de inbrenger van de casus heeft opbrengst. Alle deelnemers hebben tijdens de bespreking hun aha momenten. Deze delen we ook aan het eind van iedere bijeenkomst. Dat maakt het concreet.

 

Niet aan de beurt om een issue in te brengen? Ook dan krijg je de gelegenheid om je voortgang terug te koppelen en een korte vraag te stellen. Iedereen krijgt hiervoor evenveel tijd.

 

Tussentijdse showstoppers? Nee die behoren tot het verleden. Als deelnemer van de Mastermind krijg je toegang tot de Mastermind Community. Zo is hulp bij een vraag of dilemma altijd binnen handbereik.

Pak deze kans en schrijf je in voor dit traject.

 

We starten 2 programma’s.

Mastermind groep 1 is steeds op donderdag van 18.30 tot 21.00 uur.
De geplande data: 25 maart, 22 april en 3 juni. De laatste datum plannen we in overleg.

 

Mastermind groep 2 komt op vrijdagochtend bij elkaar van 8.30 tot 11.00 uur.

De geplande data zijn: 19 maart, 16 april en 4 juni. De laatste datum plannen we in overleg.

 

Algemene inschrijf info.

We organiseren deze workshop in Bedrijvencentrum ‘t Harde, Koekoeksweg 2 in ‘t Harde. De bijeenkomsten zullen fysiek plaats vinden. Wanneer dit vanwege de maatregelen (nog) niet kan, schuiven we de data door.

De leergang kost 495 euro ex btw per deelnemer. 

 

Aanmelden