Business Club Academy nieuw – Business Club N.V.
 

Business Club Academy - Praktische cursussen en workshops

De Business Club Academy is de plaats om jouw kennis en vaardigheden bij te spijkeren op een laagdrempelige manier.

Binnen de Business Club zijn veel ondernemers actief die hun mede-ondernemers graag meenemen in specifieke vakgebieden. 

Iedereen is welkom

Alle ondernemers en werknemers van bedrijven uit de regio zijn welkom om zich in te schrijven voor het aanbod van de Business Club Academy. Ben je geen lid van de Business Club N.V.? Dan kan je nog steeds gewoon meedoen aan de cursussen en workshops.

Cursusleiders: Toppers uit de praktijk
De meeste ondernemers zijn niet succesvol omdat ze een boekje uit hun hoofd hebben geleerd. Ze kennen hun markt, zien kansen en tonen lef wanneer het nodig is.

Voor de docenten die verbonden zijn aan de Academy kiezen we daarom ook niet voor theoretici, maar voor Toppers uit de Praktijk. Mensen die het klappen van de zweep kennen en weten wat de markt vraagt. Veel van onze leden zijn zulke toppers!

Aanbod

Het aanbod is gebaseerd op de praktische toepasbaarheid van het onderwerp. Met andere woorden: morgen kun je met de materie aan de slag. We richten ons met name op de onderdelen Persoonlijke ontwikkeling, Marketing en Verkoop.

Persoonlijke ontwikkeling

Inspiratiesessie: Financieren van jouw bedrijfsconcept – 23 juni om 19.30 uur


Soms is financieren simpel, het financieren van een object, een auto, een pand, een debiteurenpositie. Maar is je doel om je plan, je concept of je droom te financieren. In het bepalen van je financieringsbehoefte zie je hoe het raakt in je bedrijf, het raakt je als persoon, je marketing, je keuzes m.b.t. klantgroepen of zelfs de manier van werken; daarmee wordt het wat complexer.
VREUGD DSCF0461

4 maanden Business Mastermind


Jouw business aanpakken zoals je dat altijd deed, geeft vast niet meer het gewenste resultaat. Maar wat dan wel? Hoe ga je het aanpakken? Door anders te kijken! Neem plaats in de 'red hot chair' en leg jouw vraag of dilemma voor aan collega-ondernemers.
profiel in stoel

Masterclass Strategie in Beeld op 12 april


Jouw strategie concreet krijgen en anderen daarin meenemen. Hoe doe je dat? We zijn gewend aan veel tekst en veel overleg. Vaak zegt een beeld meer dan woorden.
BC.NV.2017.11.22-hSvdR2-2948

Effectief Leiderschap vanaf 10 maart 2021


In drie dagdelen worden de deelnemers door Marco Overdijk meegenomen in de eigenschappen voor persoonlijk leiderschap. Het gaat om de vaardigheden die jij nodig hebt om hierin te ontwikkelen. Dit gebeurt op basis van het boek 'De zeven eigenschappen van Effectief Leiderschap' van Steven Covey.
hendrivantende

Agile - Scrum workshop


Van grote tot kleinere bedrijven in allerlei sectoren wordt de Agile Scrum methode steeds meer en vaker toegepast. Maar, wat is Scrum precies? En welk voordeel kan ik er van hebben en wat heeft “the be no asshole rule” hier mee te maken…

NLP Business Leadership - maart 2021


Business Club Academy biedt vanaf maart de cursus NLP Business Leadership aan in samenwerking met Valuable Partnership. In 4 middagen leer je hoe je met Neuro Linguïstisch Programmeren je eigen communicatiestijl kan ontwikkelen.
BC.N.V.-2015.05.30-Insights (3)-6865

Ondernemers Opgelicht


Durk de Boer – Handlanger en de Business Club N.V. organiseren de leergang ‘Ondernemers Opgelicht’. Deze leergang is bedoeld voor ondernemers die aan hun onderneming willen werken in plaats van in hun onderneming.

Workshop: Jouw bedrijfsplan voor 2021 op een A4


Ben jij er nog niet aan toegekomen om jouw bedrijfsplan voor 2021 op te schrijven. Geen nood! Schrijf je in voor de gratis Businessclub NV Academy workshop op 8 februari om 20:00 uur.
GJPiksen

Kennismaking met virtueel trainen


GErt-Jan Piksen van Feedback Consulting neemt ons mee in virtueel trainen en getraind worden. Via Zoom gaat hij middels een praktische training met ons aan de slag.