Business Club Academy nieuw – Business Club N.V.
 

Business Club Academy - Praktische cursussen en workshops

De Business Club Academy is de plaats om jouw kennis en vaardigheden bij te spijkeren op een laagdrempelige manier.

Binnen de Business Club zijn veel ondernemers actief die hun mede-ondernemers graag meenemen in specifieke vakgebieden. 

Iedereen is welkom

Alle ondernemers en werknemers van bedrijven uit de regio zijn welkom om zich in te schrijven voor het aanbod van de Business Club Academy. Bent u geen lid van de Business Club N.V.? Dan kunt u nog steeds gewoon meedoen aan de cursussen en workshops.

Cursusleiders: Toppers uit de praktijk
De meeste ondernemers zijn niet succesvol omdat ze een boekje uit hun hoofd hebben geleerd. Ze kennen hun markt, zien kansen en tonen lef wanneer het nodig is.

Voor de docenten die verbonden zijn aan de Academy kiezen we daarom ook niet voor theoretici, maar voor Toppers uit de Praktijk. Mensen die het klappen van de zweep kennen en weten wat de markt vraagt. Veel van onze leden zijn zulke toppers!

Aanbod

Het aanbod is gebaseerd op de praktische toepasbaarheid van het onderwerp. Met andere woorden: morgen kun je met de materie aan de slag. We richten ons met name op de onderdelen Persoonlijke ontwikkeling, Marketing en Verkoop.

Persoonlijke ontwikkeling

NLP Business Leadership - vanaf 28 oktober


Business Club Academy biedt vanaf 28 oktober de cursus NLP Business Leadership aan in samenwerking met Valuable Partnership. In 4 middagen leer je hoe je met Neuro Linguïstisch Programmeren je eigen communicatiestijl kan ontwikkelen.
VREUGD DSCF0461

Business Mastermind op 19 November


Jouw business aanpakken zoals je dat altijd deed, geeft vast niet meer het gewenste resultaat. Maar wat dan wel? Hoe ga je het aanpakken? Door anders te kijken! Neem plaats in de 'red hot chair' en leg jouw vraag of dilemma voor aan collega-ondernemers.
BC.NV.2017.11.22-hSvdR2-2948

Effectief Leiderschap vanaf 13 januari 2021


In drie dagdelen worden de deelnemers door Marco Overdijk meegenomen in de eigenschappen voor persoonlijk leiderschap. Het gaat om de vaardigheden die jij nodig hebt om hierin te ontwikkelen. Dit gebeurt op basis van het boek 'De zeven eigenschappen van Effectief Leiderschap' van Steven Covey.
hendrivantende

Agile - Scrum workshop


Van grote tot kleinere bedrijven in allerlei sectoren wordt de Agile Scrum methode steeds meer en vaker toegepast. Maar, wat is Scrum precies? En welk voordeel kan ik er van hebben en wat heeft “the be no asshole rule” hier mee te maken…
BC.N.V.-2015.05.30-Insights (3)-6865

Ondernemers Opgelicht


Durk de Boer – Handlanger en de Business Club N.V. organiseren de leergang ‘Ondernemers Opgelicht’. Deze leergang is bedoeld voor ondernemers die aan hun onderneming willen werken in plaats van in hun onderneming.
GJPiksen

Kennismaking met virtueel trainen


GErt-Jan Piksen van Feedback Consulting neemt ons mee in virtueel trainen en getraind worden. Via Zoom gaat hij middels een praktische training met ons aan de slag.